Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Pomůcky a poradenství pro osoby se sluchovým postižením

 PRACHATICE - 2. listopadu 2016 -7:07 - Výstava pomůcek pro sluchově postižené a poradna pro osoby se sluchovým postižením a seniory s problémy sluchu se uskutečnily v pondělí 31. října v prachatickém SeniorPointu. A to ještě nebylo všechno.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   V SeniorPointu na Zlaté stezce u Štěpánčina parku si nedoslýchaví mohli prohlédnout malou výstavu sluchadel, učních tvarovek, baterií a dalších pomůcek. Nechybělo třeba ani pexeso pro neslyšící. Stěžejní však bylo poradenství s Ing. Zdeňkem Kašparem z plzeňského Audiohelpu a jeho spolupracovníky. Dostali tu také spoustu dobrých rad.

   "Akce byla určena pro neslyšící a nedoslýchavé, seniory, kteří slyší a nerozumí, pro ty kteří nedoslýchají nebo neslyší. Uskutečnila se za podpory SeniorPointu – KreBul, o. p. s. a Jihočeského kraje," řekla nám Hanka Rabenhauptová za pořadatele.



   "V rámci návštěvy inženýra Kašpara se rovněž uskutečnila kontrola, měření a příprava na instalaci a zapojení indukční smyčky v SeniorPointu a na Městském úřadu Prachatice. Z toho budou mít opět užitek nedoslýchaví a neslyšící lidé. Pokud víte o místě, které využívají nedoslýchaví lidé, lidé, kteří mají naslouchátko, a chcete jim zlepšit kvalitu zvuku, ozvěte se nám na e-mailovou adresu postizeni@prachatice.cz," dodala Hanka Rabenhauptová.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist