Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Nové parkoviště a šatny už slouží zaměstnancům Nemocnice

 PRACHATICE - 1. listopadu 2016 - 8:58 - Poslední část z letošních plánovaných velkých stavebních investic, a to spojovací chodba z nově vybudovaného zaměstnaneckého parkoviště do budovy prachatické  nemocnice, byla ve čtvrtek 27. října zkolaudována.

 Text a foto: Tomáš Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Od toho dne je oficiálně schváleno používání parkoviště pro zaměstnance nemocnice. K dispozici je na něm 45 parkovacích míst. Svému účelu již slouží i nové šatny pod dětským oddělením.

   Celkem představovala investice do parkoviště 1,6 milionu korun. Počet parkovacích míst celkem se v celém areálu Nemocnice Prachatice nyní zvýšil na 170. Novým parkovištěm pro zaměstnance by se tedy měla uvolnit místa pro pacienty a návštěvníky nemocnice v přední části areálu pro projetí hlavní bránou.

   Pro ty, kteří nechtějí vjíždět přímo do areálu nemocnice, je pak k dispozici ještě parkoviště u bytového domu, které má kapacitu 65 míst.
Celkově je tedy k dispozici již 235 parkovacích míst.


  
   Rekonstruované šatny pro střední zdravotnický personál, které se nacházejí pod dětským oddělením a JIP v suterénu, byly otevřeny před pár týdny. Prostory dostaly nové linoleum, zvýšil se počet skříněk a hlavně se sjednotilo místo pro šatny, které byly do té doby rozstrkané po jednotlivých odděleních. Rekonstrukce šaten, jejíž součástí je i  sociální zázemí, vyšla na 1,9 milionu korun bez daně.

   "Původní šatny byly už pětadvacet let staré, velmi opotřebené a nedůstojné," uvedl ředitel prachatické nemocnice Michal Čarvaš. "Snažíme se vylepšovat podmínky jak pro pacienty, tak také pro personál, který si chceme udržet," dodal ředitel.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist