Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Šumava Lucie Rambouskové ve volarské knihovně

 VOLARY - 28. února 2016 - 18:33 - V zasedací místnosti hotelu Bobík představila v závěru minulého týdne svou Šumavu mladá fotografka Lucie Rambousková.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Lucie fotografuje dva roky, a za tuto krátkou dobu se podle jejího odborného pedagoga, fotografa Vladimíra Hoška, vypracovala na vynikající pozice. Spolu také vloni 13. prosince na zámečku Skalice pokřtili společnou fotografickou publikaci Šumava čarovná.

   Na úvod se Lucie Rambousková představila. Uvedla, že fotografuje více než dva roky, ale Šumavě propadla právě před těmi dvěma lety. To se na jednom z workshopů seznámila s Vladimírem Hoškem a s ním potom v roce 2013 absolvovala jeho akci na téma podzimní Šumava.

   Šumava jí učarovala díky tomu, že s rodiči jezdila na chalupu u Kašperských Hor a do Volar se dostala tak, že přišla za svým přítelem Standou. S ním má dvacetiměsíční dceru Leontýnku, a tak není výjimkou, když ji potkáte s batohem na zádech a Leontýnkou ve vaku na břiše. A když bylo dva dny před termínem, vyjela fotit Velký Javor. Vše dobře dopadlo, stejně jako pěkná středeční prezentace.

   Byl to zajímavý podvečer, jehož hostem byl i Vladimír Hošek. Tomu se  prezentace autorky moc líbila a poděkoval Lucii za to, že za tak krátkou dobu dobře zvládla Šumavu. Vladislava Škrnová, knihovnice městské knihovny ve Volarech, pak poděkovala za pěkné zážitky jménem veřejnosti, které se sešlo v zasedací místnosti hodně, a předala Lucii Rambouskové kytičku jarních kvítků.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist