Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Vladimír a Růžena Buzičtí obnovili u sv. Jakuba manželský slib

 PRACHATICE - 22. února 2016 - 9:26 - Chrám sv. Jakuba Většího v Prachaticích se v sobotu 20. února stal místem nevšedních okamžiků. Šlo sice o rodinnou událost, ale v kostele vyzdobeném bílými karafiáty se z ní stala tak trochu veřejná. Manželé Vladimír a Růžena Buzičtí z Prachatic, kteří 19. února oslavili 50 let společného manželského života, tu slavnostně obnovili svůj manželský slib.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Mši svatou spojenou s obnovou manželského slibu jubilantů sloužil u sv. Jakuba otec Josef Sláčik. Není bez zajímavosti, že se tak stalo na stejném místě a také svědek byl po padesáti letech tentýž.

   Jak řekla dcera manželů Buzických Růžena Štemberková, přítomnost všech nejmilejších, dětí, vnoučat, příbuzných, přátel a konec konců i dvou fotografů od novin a kamery byla pro jubilanty překvapením.

   Všichni přišli populárnímu Vladimírovi, muzikantovi a soumarovi, a jeho ženě, mamince dvou dcer a oblíbené babičce, popřát hodně lásky, štěstí a zdraví do dalších let společné cesty životem. K přání se připojuje i naše redakce.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist