Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Nové Infocentrum a práce Víta Pavlíka zahájily galerijní rok

 VOLARY - 6. února 2016 - 13:22 - Slavnostní vernisáží nové výstavy obrazů a fotografií Víta Pavlíka byl v pondělí 1. února ve volarské galerii na náměstí zahájen galerijní rok a společně s ním se poprvé otevřelo nové Informační centrum města. To bude zatím otevřeno od pondělí do pátku, v sezoně pak také o víkendu. Současnou výstavu si mohou návštěvníci prohlédnout do konce března.

 Text a foto: Ladislav Beran

   www.dre-kon.cz

   Nové volarské infocentrum bude mít otevřeno od pondělí do pátku, od 8:30 do 17:00 hodin. V letní sezóně pak vyjde vstříc návštěvníkům také v sobotu a v neděli. Jeho otevřením se tak splnilo přání řady návštěvníků Volar, ale i jejich občanů.

   Jednoduše řečeno - bude pro ně nyní snazší získávat informace o městě a jeho okolí. K nabídce prospektů a informací v češtině, angličtině a němčině, map a upomínkových předmětů, časem přibudou také žádané procházky městem s výkladem.

   V galerie si nyní mohou návštěvníci prohlédnout výstavu obrazů a uměleckých fotografií Víta V. Pavlíka, předsedy Asociace výtvarníků Jižních Čech. Ta potrvá až do konce 31. března.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2016, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist