Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Studenti vimperské Nerudovky k Trhu studijních příležitostí 

 VIMPERK, PRACHATICE - 28. října 2015 - 9:39 - Studenti Střední školy a Základní školy Vimperk nebudou se svými pohledy do budoucna chybět na blížícím se Trhu studijních příležitostí v Prachaticích. Ten se uskuteční ve středu 4. listopadu v prachatickém Národním domě.

 Text: Zdeněk Přibyl 

   www.dre-kon.cz

   Na tomto tradičním trhu, který má žákům základních škol pomoci s výběrem budoucího povolání, se z populární vimperské Nerudovky, která má i prachatické pracoviště, představí hned několik adeptů zajímavých řemesel. Jak nás informoval Antonín Olah ze SŠ a ZŠ Vimperk, studenti se na tu chvíli pečlivě připravují.

   Například studentky oboru vlasová kosmetika navrhly futuristické účesy a líčení. Jejich spolužačky oboru kadeřník, vizážista tyto návrhy převedou před očima návštěvníků do konkrétní podoby. Na módní přehlídce, která začne ve 12:00 hodin, uvidí návštěvníci modelky s účesy, líčením i oblečením, které si naši studenti představují pro budoucnost.

   Akci doplní studenti oboru kuchař – číšník svými výrobky molekulární kuchyně. Již teď se těšte také na jablečný štrůdl třetího tisíciletí, který budete moci ochutnat.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist