Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Opět jste pomohli s Bílou pastelkou nevidomým a slabozrakým

 PRACHATICKO - 16. října 2015 - 9:59 - Ve středu 14. října se konala celostátní sbírka Bílá pastelka. Pořádá ji každoročně Sjednocená unie nevidomých a slabozrakých. Tento den jste mohli v ulicích Prachatic, Volar a Vimperka potkat dvojice v bílých tričkách s kasičkou a nabízející bílé pastelky.

 Z redakční pošty: Ivana Stránská, SONS PRACHATICE

   www.dre-kon.cz

   Byli to dobrovolníci, kteří nám pomáhají se sbírkou, a to studenti Středního odborného učiliště Vimperk a vimperského gymnázia a naši členové. Počasí bylo docela chladné, ale to vyrovnala vstřícnost lidí, kteří nám přispěli, a tak podpořili naší činnost.

   A kolik se vybralo? Ve Volarech to bylo 2.153,- Kč, ve Vimperku 3.598,- Kč a v Prachaticích 7234,- Kč. Celkem tedy 12.985,- Kč. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří nás podpořili a všem, kteří chodili s kasičkami.

   Výtěžek nám pomůže realizovat aktivizační programy pro lidi se zrakovým postižením, jako jsou oblíbené tvůrčí dílny, rehabilitační cvičení, počítačové kurzy. Jako novou aktivitu bychom chtěli zařadit zvukovou střelbu. Doufáme, že se nám podaří sehnat dostatek financí na její zakoupení, stojí totiž 20.000,- Kč. Byla by to pro naše členy dobrá zábava.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist