Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Senioři a dobrovolnictví na výstavě fotografií v Zimní zahradě 

 PRACHATICE - 2. října 2015 - 10:30 - Zimní zahrada prachatické Nové radnice hostí novou výstavu. Jmenuje se Senioři v našem městě a jejím jádrem jsou fotografie o dobrovolnictví. Otevřena byla bez vernisáže ve čtvrtek 1. října a zájemci si ji mohou prohlédnout a nad snímky se zamyslet do soboty 10. října.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl 

   www.dre-kon.cz

   Výstižné a působivé fotografie představují pestrý svět seniorů, v němž mají významné místo dobrovolníci. Ve spolupráci a pod jejich vedením senioři na vystavených fotografiích například jezdí na koních, fotografují, tančí country, boxují, pečují o pejsky a hrají si s nimi, studují Akademii třetího věku, tančí s vozíčkáři, cvičí, protahují se na trenažérech, slaví osobní jubilea ve společnosti vrstevníků, plavou, stolují, chodí do divadla a sami hrají divadlo, kreslí, navštěvují knihovnu či chodí na procházky...

   "Stále platí, že dobrovolníkem může být každý. Dle svých možností, schopností a dovedností se může věnovat druhým. Má rád lidi, rád komunikuje, dokáže naslouchat, je ochoten se vzdělávat a doloží svou bezúhonnost. Dobrovolnou činnost vykonává zdarma, nenahrazuje práci profesionálů, dělí se o čas, radost, nápady, znalosti, štěstí a zážitky," napsala v Měsíčníku Města Prachatic Hanka Rabenhauptová z kanceláře prachatického starosty. A o tom by mohlo být zmíněné zamyšlení.  

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist