Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 OBRAZEM: Výstava a Měsíc pro neziskový sektor v polovině

 PRACHATICE - 14. října 2014 - 9:13 - Do konce října vystavují v Zimní zahradě Nové radnice své nejlepší projekty za uplynulých deset let neziskové, společenské, humanitární spolky, instituce a organizace. Výstavu zajistilo Město Prachatice společně s Jihočeským centrem pro zdravotně postižené a seniory o. p. s., pracoviště Prachatice a KreBul, o.p.s. Zasazena je do kampaně Říjen - Měsíc pro neziskový sektor v Prachaticích 2014.

 Text a foto: Hanka Rabenhauptová a Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Letošní X. ročník výstavy neziskových organizací, institucí, společností a spolků je trochu jiný. Návštěvníci tu najdou projekty, které tyto organizace samy považují za uplynulých deset let za nejzajímavější, nejúspěšnější, nejpovedenější nebo se těšily nejlepšímu ohlasu u veřejnosti. Každá organizace má k dispozici na prezentaci vybraného projektu nebo akce samostatný panel.

   V kulturním programu vystoupily při zahájení výstavy tetičky z Obce baráčníků Vitoraz Prachatice Jaroslava Lelková a Marie Bednárová, které společně se všemi přítomnými zazpívaly píseň Ach synku, synku. Po zahájení výstavy následovalo malé posezení a vzájemná výměna informací v zasedací místnosti Nové radnice.   

   Také letošní Měsíc pro neziskový sektor provází v Prachaticích řada programů. Připomeňme, že po otevření výstavy následoval Seniorský bál. Do Týdne sociálních služeb v České republice se Prachatice zapojily Dny otevřených dveří v jednotlivých institucích a organizacích. A také výstavou obrázků Šťastné dětství očima dětí a účastí na konferenci v Táboře. 

   Do programu Měsíce pro neziskovky patřilo i závěrečné setkání Rady seniorů se studenty v divadelní kavárně. Informační centrum mládeže nabídne v pondělí 13. října také výstavu výrobků seniorů a osob se zdravotním postižením, atd.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...