Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Třináctá konference o multikulturní výchově bude letos on-line

VOLARY – 22/10 2020 - 13:00 - Třináctý ročník konference o multikulturní výchově v praxi, proběhne letos ve virtuální podobě. Nabídne řadu příspěvků, prezentací a nabídek akcí.

      

   Za organizátory Zdeněk Krejsa - ředitel KreBul

  

Konferenci připravuje tradičně KreBul Prachatice. Letošní opatření nepřejí realizaci fyzické konference (nejprve z května přesunuta na říjen), a proto se organizátoři rozhodli, že připraví vybrané příspěvky v online podobě. Půjde o blok reportáží a příspěvků, které se váží k tématu multikulturní výchovy. Premiérově bude celý záznam k vidění na Youtube kanále KreBul, a to v neděli 25. října od 16:00 hodin.

V letošním roce se konference koná pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské a také pod záštitou Martina Kluse, což je štátny tajemník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky.

Premiéra speciálního konferenčního vysílání se uskuteční v neděli 25. října od 16:00 hodin, a to na youtube kanále KreBul. Sledovat jej budu moci také diváci na facebooku, na profilu ICM.Prachatice, viz níže uvedené odkazy. Během vysílání uvidíte zajímavé příspěvky z oblasti multikulturní výchovy, představení zajímavých aktivit a projektů z České republiky i zahraničí (Slovensko, Německo, Rakousko).

Budeme rádi i za vaše případné dotazy, které můžete zasílat na adresu krebul@krebul.cz. Věříme, že pro vás připravené reportáže budou přínosné a dozvíte se z nich řadu zajímavostí z oblasti multikultury. Tradičně bude konference zakončena položením květiny na hřbitově obětí pochodu smrti ve Volarech.

Odkazy, kde můžete v neděli sledovat konferenční vysílání:
https://www.facebook.com/icm.prachatice/ 
https://www.youtube.com/channel/UCn8wYvHDcr-KRtHkJIdhjzQ

 
 

OD ČTENÁŘŮ

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena