Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 OBRAZEM: Dobří lidé pomohli opuštěným psům v útulku

 PRACHATICE - 4. prosince 2012 - 10:15 - V předvánočním čase chci zajet do nejbližšího útulku v okolí Prachatic a obdarovat pejsky, kdo se přidá? Tento text jsem našla na facebooku a zjistila, že ho psala moje dlouholetá kamarádka, pejskařka jako já, letitá chovatelka stafordšírských bulteriérů Jana Dejmková. Všichni její přátelé na této sociální síti, kteří mají opravdový vztah ke zvířatům, tuto její výzvu sdíleli a sbírali od svých přátel vše potřebné, co opuštění psi a kočky potřebují před nastávající zimou.

 Z redakční pošty: Anna Olahová, foto: Michaela Müllerová

Reklama u nás se vyplatí. Více...  

   Konzervy s masem, granule, pamlsky, piškoty, rýži a ovesné vločky, ale i deky, koberce a také hračky mohli zúčastnění nosit do třech sběrných míst anebo je přinést v sobotu 1. prosince ráno na parkoviště k Tatranu, těsně před odjezdem do útulku v Českém Krumlově. 

   Původně jsme si s Janou myslely, že naložíme jedno auto a pojedeme spolu do Českého Krumlova. Ale ukázalo se, že osud opuštěných, mnohdy i týraných zvířat není lidem lhostejný. Do útulku dorazilo pět aut naplněných až po střechu. A jaké byly pocity zúčastněných? Báječné. Skvělé. Prostě fajn. Pejsci, průvodci, počasí, zkrátka vše nám bylo příznivě nakloněno. 

   Všem těm, kteří čímkoliv přispěli, patří náš obrovský dík. Ale nejen náš, ale hlavně díky, které vzkazují pracovníci útulku. Vše jsme jim předali, navštívili pejsky v kotcích a vraceli se do Prachatic. 

   A jak se má člověk vracet z cesty zpět domů? Povznesený a obohacený. My jsme měli to štěstí, že jsme to přesně takhle cítili. 

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...