Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 Vítěz vimperských voleb se dohodl na odděleném hlasování

 VIMPERK - 27. listopadu 2012 - 11:46 - Volební uskupení SNK - ED, které ve Vimperku před dvěma lety vyhrálo komunální volby, se rozdělilo.

 Text: Tomáš Přibyl

  

   Ústy svého lídra Pavla Dvořáka na posledním jednání zastupitelstva kritizovalo uskupení směr, jakým se město ubírá i neexistenci koaliční smlouvy. Jeho zastupitel Luboš Drenčeni před tím navíc rezignoval na post radního s podobnými argumenty.

   Nyní Sdružení nezávislých kandidátů - Evropští demokraté vydalo tiskové prohlášení. "Zvolení zastupitelé za klub SNK-ED se i vzhledem k vývoji povolební situace, výsledkům práce zastupitelstva a rady města, dohodli na rozdělení tohoto uskupení. V rámci této dohody nadále trvá vzájemná podpora při prosazování některých bodů společného volebního programu zejména v oblasti sociální péče a zdravotnictví, kultuře, spolkové činnosti, školství a životního prostředí. V ostatních projednávaných bodech budou nadále pracovat a vystupovat samostatně," uvádí se v něm.

   Místostarostka Jaroslava Martanová, která za sdružení kandidovala a v radě a vedení města zůstává, odmítla, že by to znamenalo, že by se od SNK - ED oddělila nebo byla oddělena. "Kandidovala jsem za SNK - ED do komunálních voleb již podruhé, do krajských voleb jsem kandidovala rovněž za SNK - ED a předpokládám, že budu opět kandidovat za SNK - ED, nebyla jsem oddělena ani jsem se neoddělila. Nemám žádný důvod," uvedla pro PRACHATICKOnews.cz

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...