Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 Vimperk opět hledá člena rady, Luboš Drenčeni rezignoval

 VIMPERK - 13. listopadu 2012 - 12:08 - Vimperk má opět problémy se složením rady města. Její volba byla komplikovaná už na ustavujícím jednání zastupitelstva. Zhruba dva roky po volbách z ní nyní odchází Luboš Drenčeni zvolený za SNK - Evropské demokraty.

 Text: Tomáš Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Důvody rezignace chce Luboš Drenčeni sdělit nejprve radním a zastupitelům. Už nyní je ale zřejmé, že hledání jeho nástupce nemusí být snadné - zatím není jasné, kdo bude navržen. "Nabídku na nominaci jiného zástupce do rady města jsem poslal lídrovi SNK ED Pavlu Dvořákovi. Od něj jsem se v pátek 9. listopadu dozvěděl, že nebudou nikoho nominovat. Návrh na nového člena rady města bude předložen zastupitelům na jednání 19. listopadu," uvedl starosta Vimperka Bohumil Petrášek.

   Složení rady se mění ve Vimperku už podruhé. Strany v nově zvoleném zastupitelstvu se nedokázaly před dvěma roky po volbách dohodnout na pevné koalici a radu města volily horko těžko v několika kolech. Pátého člena se jim nedařilo zvolit a proto nabídl Stanislav Hlava (KDU-ČSL), že místo přijme a rezignuje po zhruba čtvrt roce, až se situace uklidní. To udělal a na jeho místo byl zvolen Luboš Drenčeni.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...