Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 Vimperská městská policie dostala od podnikatele jízdní kolo

 VIMPERK - 31. října 2012 - 10:08 - Vimperští strážníci dostali od soukromého podnikatele Tomáše Košky jízdní kolo. Další podnikatel jim pak nabídl, že jim koupí skútry a jejich vybavení se letos navíc rozrostlo už o tři nové kamery a o další se jedná.

 Text: Tomáš Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Jízdní kolo dostali strážníci na posledním jednání zastupitelstva. Zjednodušeně řečeno by jim mělo pomoct v tom, aby byli více mobilní a stihli zkontrolovat více míst. Vedení města v návaznosti na to začalo řešit koupení druhého kola, aby na nich mohla vyrazit obvykle dvojčlenná hlídka. Další podnikatel, jehož jméno zatím nebylo zveřejněno, pak strážníkům nabídl, že jim koupí skútry.

   Kromě toho se letos také díky dotaci necelých 350 000 korun od ministerstva vnitra rozrostl kamerový systém. Radnice pořídila tři nové kamery na Pražskou a Kaplířovu ulici a park u školy, další na Pasovskou ulici a třetí na monitorování podchodu pod Sušickou ulicí. Nyní navíc podle místostarostky Jaroslavy Martanové řeší s památkáři umístění další kamery na budovu školy v parku. Pokud město povolení získá a ze svého rozpočtu kameru koupí, bude městský kamerový systém čítat už dvanáct kamer.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...