Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 OBRAZEM: Čtvrtý ročník soutěže O pohár ředitele DDM

 VOLARY - 26. října 2012 - 11:55 - Dům dětí a mládeže Prachatice má čtyři pracoviště - v Prachaticích, Netolicích, Vimperku a Volarech a právě v posledním jmenovaném se uskutečnil ve čtvrtek 25. října čtvrtý ročník soutěže O pohár ředitele DDM.

 Text a foto: Ladislav Beran 

   www.dre-kon.cz

   Klání čtyř pětičlenných týmů zahájil ředitel DDM Jiří Machart, který na úvod poděkoval za velmi dobrou organizaci volarského klání všem, kteří se podíleli na tom, aby vše proběhlo bez problémů. Přivítal jednotlivé týmy a všem popřál hodně štěstí.

   Družstva plnila úkoly na devíti stanovištích. Vítězem se nakonec stalo družstvo Prachatic, které tak poprvé v historii odvezlo pohár pod Libínské Sedlo. Na druhém místě se umístili Vimperští, bronz putuje do Netolic a čtvrté místo zůstalo ve Volarech.

   Vladimíra Laschová z volarského pracoviště DDM poděkovala všem za účast i za to, jak precizně zvládli úkoly. Poděkovala také vedoucím družstev, pořadatelům a volarským seniorkám za pomoc při organizaci. Ceny byly pořízeny z finančních prostředků grantu Jihočeského kraje.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...