Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 Parkování v areálu nemocnice se dočkalo velkých změn

 PRACHATICE - 15. října 2012 - 13:17 - Prachatická nemocnice změnila systém parkování ve svém areálu. Objevily se tu nově závory, nad půl hodiny je tu stání zpoplatněno a nemocnice také rozšířila kapacitu parkoviště ze sedmdesáti na sto míst.

 Text a foto: Tomáš Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Na běžné návštěvníky nemocnice nově u vjezdu do areálu čekají závory, u kterých si vyzvednou parkovací lístek. Pokud tu budou parkovat do půl hodiny, mohou odjet bez placení. Za každou další započatou hodinu musí ale v automatické pokladně zaplatit 15 korun ve všední dny a o víkendech 5 korun. 

   Do pěší zóny k hlavnímu vchodu do nemocnice se smí jen na dobu nezbytně nutnou k naložení nebo vyložení pacienta. Zdarma je tak možné parkovat jen na velkém parkovišti před vjezdem do areálu.

   Platit za parkování nemusí držitelé invalidní průkazky ZTP a pacienti, kteří byli na hemodialýze nebo byli dlouhodobě hospitalizovaní. Stačí, když předloží na vrátnici průkazku ZTP nebo zaplacenou fakturu za hospitalizaci. Pacienti hemodialýzy mohou požádat o vydání parkovací karty.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: JIHOČEŠI 2012 – Kdo vlastně jste?

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...