Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Internetový deník PRACHATICKOnews.cz slaví narozeniny

 INTERNET - 12. září 2012 - 9:26 - Deník PRACHATICKOnews.cz oslavil ve středu 12. září v 6:45 už sedmé narozeniny. To je důvod k poděkování našim čtenářům, kterých do našeho internetového deníku chodí čím dál tím více, i k poděkování spolupracovníkům a dopisovatelům, kteří se na obsahu PRACHATICKOnews.cz podílí.

 PRACHATICKOnews.cz, foto: Martina Pivoňková

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Návštěvnost našeho internetového deníku se vyšplhala podle statistiky TOPlist na čísla kolem devadesáti tisíc návštěv za měsíc. V srpnu se meziročně zvýšila zhruba o 37% a nárůst dál pokračuje. "V podzimních měsících očekáváme, že bychom se mohli vyšplhat na magických 100 000 návštěv za měsíc," řekl šéfredaktor Tomáš Přibyl. "Děkujeme našim stálým, občasným i novým čtenářům," dodal. "Se stoupající návštěvností stoupá i účinnost reklamy u nás. Inzerovat u nás se proto čím dál tím více vyplatí," připojil se vydavatel Zdeněk Přibyl.

   PRACHATICKOnews.cz pro vás připravují hlavně Zdeněk a Tomáš Přibylovi. Volarským zpravodajem je Ladislav Beran, netolickým Ivan Janota a vimperským Slávek Vltavický. Bez jejich nekončící práce by PRACHATICKOnews.cz nebylo tím čím je a nemělo tak vysokou návštěvnost.

Dort pro redakci upekly Martina Pivoňková a Kateřina Přibylová.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: HLEDÁTE DOBŘE PLACENOU PRÁCI?

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...