Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Radní odmítli žádost o snížení nájmů v městských bytech

 PRACHATICE - 27. srpna 2012 - 15:53 - Prachatická rada města dostala na stůl žádost o snížení nájemného v městských bytech s deregulovaným nájemným. Požádala o to opět Eva Novotná ze Sdružení na ochranu nájemníků, která navrhla nájemné ve výší 35 korun za metr čtvereční. Nyní je minimální nájem 53,49 korun.

 Text: Tomáš Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Její návrh nikdo z radních nepodpořil. Podle starosty Martina Malého tři radní hlasovali proti a ostatní přítomní se zdrželi. "Nájemné zůstává na původní výši," řekl starosta.

   Eva Novotná před nedávnem i kvůli nájmům posla zastupitelům otevřený dopis, který rozpoutal opětovnou diskusi o výši nájmů v naší rubrice Názory. Proti zvýšení nájmů bojovala Eva Novotná už na přelomu let 2009 a 2010, kdy byla také iniciátorkou petice, proti zvýšení nájmů, kterou podepsalo přes 700 lidí.

   V tuto chvíli je zřejmé, že její žádosti a návrhy nemají šanci na schválení. Oblast nájmů má ve své kompetenci na radnici podle koaliční smlouvy ODS, respektive starosta Martin Malý a ten pro naši redakci potvrdil, že žádný vlastní návrh na snížení nájmů nepřipravuje. "Ani finanční výbor zastupitelstva nedoporučil snižování nájmů," řekl starosta a vyloučil i možnost nájmy naopak zvyšovat.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: HLEDÁTE DOBŘE PLACENOU PRÁCI?

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...