Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 OBRAZEM: Solární panely na fotbalových kabinách dál ušetří 

 VIMPERK - 24. srpna 2012 - 7:35 - Rekonstruované fotbalové kabiny oddílu kopané Tělovýchovné jednoty Šumavan Vimperk byly slavnostně otevřeny ve středu 22. srpna v areálu letního vimperského stadionu. Kabiny byly kompletně přebudovány a je tu nově instalován moderní systém solárního ohřívání a tepelné temperance.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

 Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Vybavení kabin solárním ohřevem a navazujícími komponenty by se nemohlo uskutečnit bez pomoci sponzorů. Zdůraznil to Pavel Dvořák ze sportovní komise Města Vimperka. "Zvlášťě bych rád poděkoval firmě Rohde & Schwarz Vimperk, se kterou už dlouho spolupracujeme, a za špičkovou odbornou spolupráci společnosti Barx Vimperk a jejímu inženýrovi Tomáši Kopeckému," uvedl Pavel Dvořák.

   Firma Rohde & Schwarz už podpořila vimperské fotbalisty z TJ Šumavan za několik let spolupráce sumou převyšující 400 000 korun. Společnost Barx dodala a namontovala solární panely za výrazně nižší cenu, než byla původně rozpočtována. "Je to velmi dobrý příklad společných investic firem a města do volnočasového zázemí sportoviště," shodli se v názoru předseda TJ Šumavan Vimperk Pavel Drenčeni a Pavel Dvořák ze sportovní komise města. Personální ředitelka vimperského závodu Rohde & Schwarz Lenka Vávrová a vedoucí výrobního oddělení Radek Bartušek poté ujistili, že závod bude i v budoucnu podporovat společenské a sportovní volnočasové aktivity mladých i jejich další vzdělávání. Považují to vedle prosperující výroby za povinnost závodu.

   Sportovní komise Města Vimperka, STARZ Vimperk a vedení TJ Šumavan Vimperk věnují areálu letního stadionu pozornost už delší dobu a mají i promyšlené plány do budoucna. Předseda fotbalového oddílu TJ Šumavan Vimperk Jaroslav Uhlík se netajil spokojeností s novým zavlažování z vrtané studně, které funguje už čtvrtým rokem, vloni nově vybudovaným sociálním zařízením a sprchami a nyní dále vylepšenými kabinami se solárním ohřevem. "To vše bude sloužit členům našeho oddílu, kterých je na 200, z toho 140 dětí. Naši muži letos vyhráli I. B třídu a na podzim odstartují o soutěž výše v I.  A třídě. I k tomu je to pěkný dárek," řekl Jaroslav Uhlík. Vylepšené kabiny samozřejmě nebudou využívat jen fotbalisté, ale i další sportovci. Budou mezi nimi dokonce i klubové týmy některých vimperských závodů.  

  Hosty a účastníky slavnostního otevření rekonstruovaných fotbalových kabin pak objektem provedl správce stadionu Jiří Formánek.  

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: HLEDÁTE DOBŘE PLACENOU PRÁCI?

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...