Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Netoličtí radní opět chtějí prodat zdejší kulturní dům

 NETOLICE - 16. srpna 2012 - 13:20 - Netolická rada města se už podruhé shodla, že zdejší kulturní dům by bylo nejlepší prodat. Nájemcům, kterých se tu v posledních letech vystřídalo několik, se tu ekonomicky nedaří. Poslední vypověděl smlouvu kvůli malé rentabilitě domu letos v červenci - výpovědní lhůta skonči na konci října.

 Text: Tomáš Přibyl 

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Rada může prodej jen doporučit - schválit ho musí zastupitelstvo, které už jednou stejné doporučení od radních dostalo, ale dům neprodalo. Zastupitelé o prodeji budou rozhodovat 12. září na jednání, na kterém dostanou na stůl od tajemníka městského úřadu analýzu městských objektů vhodných pro pořádání kulturních akcí. "Současně si je ale rada vědoma, že návrh nemusí být přijat a bude nutno řešit, co s kulturním domem od 1. 11. 2012 dále. K tomuto mám zpracovat kalkulaci nákladů související s případnou konzervací objektu – jedná se zejména o překlenutí nadcházející topné sezóny," uvedl tajemník Petr Kotrba.

   Pro případ, že by zastupitelé prodej domu opět nechválili, chtějí radní také hledat nového nájemce. Záměr pronájmu domu už je na stránkách města vyhlášen. "V současné době bylo město kontaktováno dvěma zájemci, ale v okamžiku vypsání ostré verze výběrového řízení může být vše jinak," dodal tajemník.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: HLEDÁTE DOBŘE PLACENOU PRÁCI?

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...