Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Prachatická portusácká Rodinka radikálně omezí své služby

 PRACHATICE - 6. srpna 2012 - 11:14 - Portusácká Rodinka (sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi), která první krůčky svého života uskutečnila ve sněhu lednových dní roku 2011, měla již od počátku zcela jasný cíl. Rodinka se snažila doplnit místo v poskytování sociálně aktivizačních služeb rodinám s nezletilými dětmi při naplňování jejich potřeb, v případech, kdy byl optimální vývoj dětí ohrožen vlivem sociálně nepříznivých situací.

 Z redakční pošty: Júsuf Traore, Portus Prachatice

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Během roku a půl od jejího vzniku se Rodinka věnovala více něž 40 rodinám, jimž pomáhala zejména při hledání pracovního místa některému ze členů, při začlenění do společnosti, při odstraňování výchovných chyb rodičů nebo v rámci podpory se školní a předškolní přípravou.

   Přestože ne vždy se možnosti Rodinky shodovali s očekáváním rodičů, pro mnohé rodiny byla tato služba nepostradatelnou „berlou“ při hledání vlastní cesty za rodinným štěstím.

   Občanskému sdružení Portus Prachatice (dále zřizuje MC Sluníčko, NZDM COOLnu a Céčko, Krizové centrum a Primární prevenci Phénix) se bohužel nepodařilo získat žádné finanční prostředky pro zajištění této služby i na druhou polovinu roku 2012.

   Rodinka tedy omezila své služby na úplné minimum a od srpna až do konce roku 2012 bude své služby poskytovat pouze 3 hodiny týdně, a to vždy v úterý od 12:00 do 15:00 ve Vodňanské 7.

   Jak bude Rodinka vypadat v roce 2013 je ve hvězdách.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: RŮŽIČKA nářadí nástroje o vás pečuje od roku 1992

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...