Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 OBRAZEM: Triatlonisté XTERRY děkují Prachaticím za přízeň

 PRACHATICE - 3. srpna 2012 - 22:25 - Tiskovou konferenci v předvečer premiérového závodu XTERRA CZECH - WORLD CUP PRACHATICE svolali organizátoři na dnešek pátek 3. srpna do prachatického Clubu 111. Závody se uskuteční v sobotu 4. srpna s plaváním v Křišťanovickém rybníku, jízdou na kole a během v Prachaticích a jejich okolí. Diváci jsou srdečně zváni. Začíná se v 11:00 hodin.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl 

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Moderátor tiskové besedy Tomáš Nohejl přivítal patronku závodu a prachatickou rodačku Kateřinu Nash, která bude naši republiku za týden reprezentovat na Olympijských hrách v Londýně, dále sportovního ředitele spoluorganizátorské firmy Team Unlimited Davea Nicholase, triatlonistku Jackie Slick z Velké Británie a závodníky Nicholase Lebruna z Francie, Australana Bena Allena a dalšího vynikajícího prachatického triatlonistu Michala Pilouška. Společný pocit vyslovil za všechny sportovce Dave Nicholas: "Děkujeme Prachaticím, radnici, městu i lidem, že se v tomto krásném prostředí může náš závod uskutečnit. Můžete se těšit na pěknou sportovní podívanou."

   Poprvé se v Prachaticích odehraje vrcholný světový sportovní podnik, jeden z pěti závodů Světového poháru XTERRA v Evropě. Součástí závodu, který má status kvalifikačního závodu na mistrovství světa, je závod Xterra World Tour, závod Xterra European Tour a závod Xterra Czech Tour. Pořadateli jsou XPG Bohemia s.r.o. a Kulturní a informační služby města Prachatic. Organizátoři mysleli i na sportovně založenou veřejnost. Pro tu jsou určeny závody XTERRA EASY, XTERRA ŠTAFETY o pohár starosty Prachatic Martina Malého a XTERRA RODINY. Podrobnosti najdete na webových stránkách prachatické XTERRY zde.

Triatlonista Michal Piloušek z Prachatic

Olympionička a patronka závodů Kateřina Nash

Australan Ben Allen

Jackie Slick z Velké Británie

Dave Nicholas se svými svěřenci

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: RŮŽIČKA nářadí nástroje o vás pečuje od roku 1992

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...