Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Azylový dům se ohradil proti informacím Policie ČR o matce

 PRACHATICE - 19. července 2012 - 15:41 - Prachatický azylový dům pro matky s dětmi se ohradil proti informacím, které zveřejnila Policie ČR v případu nezodpovědné matky, o kterém jsme informovali zde. Podle vedoucí domu není popsané jednání matky možné.

 Text: Tomáš Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Policie na svých stránkách uvedla: "Podezřelá matka, v období od října 2011 do dubna 2012, kdy nejprve v azylovém domě a následně na ubytovně v Prachaticích, se řádně nestarala o svou nezletilou dceru, kterou opakovaně nechávala hlídat cizími lidmi nebo jí nechávala samotnou bez dozoru, když zároveň v nadměrné míře požívala, jak v přítomnosti dcery, tak jinde, alkoholické nápoje."

   Vedoucí azylového domu Petra Martíšková to ale rázně odmítla. "Za naše zařízení musím uvést, že neexistuje, aby u nás bylo dítě samotné bez matky. A požívat alkohol v budově také ne. Za toto porušení domovního řádu by následovalo okamžité ukončení smlouvy. Ženy jsou v případě podezření, že požily alkoholický nápoj kontrolovány alkoholtestrem.
S případem jsem seznámena, vím, co se dělo, ale mimo naše zařízení. V charitním domově nikdo nepije a dítě tam samotné není nikdy a nikdy nebude, proto je u nás 24 hodinový provoz a nic takového není možné. Matky se musí o své děti řádně starat a odejít bez našeho vědomí nelze," uvedla.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: RŮŽIČKA nářadí nástroje o vás pečuje od roku 1992

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...