Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Radnice nakoupí elektřinu na burze, měla by tím ušetřit

 PRACHATICE - 5. července 2012 - 9:22 - Prachatická radnice bude nakupovat elektřinu na příští rok na Českomoravské komoditní burze. Nabídl jí to Český Krumlov a mělo by to přinést úspory.

 Text: Tomáš Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Český Krumlov nabídl Prachaticím a dalším městům, aby společně nakupovaly elektřinu na celý rok 2013 na komoditní burze, kde jsou ceny nižší než u běžných dodavatelů. Společný nákup by měl být výhodnější. Prachatičtí radní už s tím souhlasili a připojí se zřejmě i další města. "Může to být další úspora," řekl starosta Martin Malý. "Může to být kolem deseti procent i více," dodal.

   Elektřinu bude na burze nakupovat Český Krumlov jako centrální zadavatel prostřednictvím dohodce. Ten dostane odměnu podle rozsahu obchodu. Nákup by se měl uskutečnit do listopadu. Prachatická radnice by elektřinu z burzy využila pro budovu městského úřadu, budovy spravované Městskou správou domů a bytů, veřejné osvětlení, městkou policii, příspěvkové organizace a společnosti města s výjimkou Sportovního zařízení a Tepelného hospodářství, které si odběr elektřiny zajišťují samy.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: RŮŽIČKA nářadí nástroje o vás pečuje od roku 1992

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...