Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Město už nemá charitní šatník, kam s vyřazenými oděvy?

 PRACHATICE - 4. července 2012 - 9:46 - Charitní šatník byl provozován Farní charitou Prachatice od roku 2006 až do letošního června. Za dobu provozu jej navštívilo nespočet Prachatičáků i obyvatel z blízkého okolí. Službu šatníku zajišťovaly dvě pracovnice a byl otevřen tři dny v týdnu. Mezi nízko příjmové osoby se rozdalo nespočitatelné množství šatstva. Nicméně finanční situace Farní charity Prachatice v letošním roce neumožnila jeho další provoz.

 Z redakční pošty: Michaela Veselá, ředitelka Farní charity Prachatice

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Jsem ráda, že Diakonie Broumov umístila zrovna letos v našem městě sběrné nádoby na nepotřebné šatstvo. Pokud je vám líto vyřazených oděvů ze šatních skříní, máte možnost je odložit do dvou velkých sběrných nádob. Jedna z nich je umístěna v kasárnách na velkém parkovišti naproti budově firmy Vishay, druhá je umístěna pod bývalou nemocnicí. Sběrné nádoby jsou nepřehlédnutelné veliké oranžové kontejnery s logem Diakonie Broumov.

   Takto odložené oděvy budou následně odvezeny do Broumova, kde budou roztříděny a dál poslouží lidem v nouzi. Neupotřebitelné šatstvo bude zpracováno na technické hadry. Tento projekt realizuje Diakonie Broumov již mnoho let. Část oděvů distribuuje dokonce i do zahraničí v rámci humanitární pomoci.

   Děkuji všem dárcům oděvů, za jejich ochotu ke spolupráci a Diakonii Broumov přeji, aby jejich projekt mohl fungovat ještě hodně dlouho.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

PR: RŮŽIČKA nářadí nástroje o vás pečuje od roku 1992

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...