Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

 Zřejmě anonym zneužil jméno bývalého starosty

 PRACHATICE - 22. června 2012 - 18:08 - Do redakcí televizí Nova, Prima, PRACHATICKOnews.cz a Prachatického deníku dorazil e-mail, který je zřejmě anonymním pokusem očernit místostarostu Roberta Zemana. Pisatel se podepsal jménem zastupitele, poslance a bývalého starosty Jana Bauera.

 Text: Tomáš Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...  

   E-mail přišel z adresy bauer99@centrum.cz. V textu stálo:

   Robert Zeman i bývalý starosta Jan Bauer e-mail označili za anonymní podvrh. "Tento anonymní dotaz vnímám jako cílenou dehonestaci jak mé osoby, tak i bývalého starosty Ing. Jana Bauera," uvedl místostarosta Robert Zeman. "S uvedeným dotazem nemám vůbec nic společného. Evidentně se jedná o podvrh a zneužití mého jména," uvedl Jan Bauer pro naši redakci.

   Internetové vyhledávače adresu bauer99@centrum.cz nenacházejí a odesilatel nereagoval na naši redakční žádost o upřesnění své totožnosti.

   Obsah e-mailu odmítl jak místostarosta, tak i jednatel prachatických městských lesů. "Je to absolutní nesmysl, ten člověk absolutně neví, o čem mluví," řekl redakci PRACHATICKOnews.cz jednatel Městských lesů Prachatice František Štěrba.

   Místostarosta Robert Zeman mediím k e-mailu poskytl následující vyjádření:

   Vážení příjemci anonymu,

   štípací poloautomat Japa EX 300 vlastním od roku 2007, resp. s.r.o., jejíž jsem v současné době jediným společníkem a jednatelem a která byla spoluzaložena v roce 1992 mým otcem a dlouhodobě vyvíjí minimální činnost. Tato skutečnost (že jsem společník a jednatel firmy) je řádně uvedena v majetkovém přiznání.

   Nejsem nadřízeným jednatele Městských lesů Prachatice, s.r.o., valnou hromadu – tzn. nadřízený orgán jednatele tvoří rada města. Pouze mám na základě politické dohody po volbách 2010 tuto společnost komunikačně na starosti.

   Nefiguruji ani v jedné zakázce Městských lesů Prachatice, s.r.o., protože jsem se nikdy o žádnou neucházel.

   Městské lesy Prachatice, s.r.o. nenabízejí štípané dřevo. Informace o nabídce a sortimentu dřeva včetně palivového Vám detailně sdělí na požádání pan Ing. František Štěrba, jednatel Městských lesů Prachatice, s.r.o.

   Prací na radnici jsme tak vytížen, že nemám čas doštípat dřevo ani sobě a své rodině.

   Tento anonymní dotaz vnímám jako cílenou dehonestaci jak mé osoby, tak i bývalého starosty Ing. Jana Bauera.

   Robert Zeman, místostarosta města Prachatic

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...