Hlavní strana
 

Zprávy   Kriminalita   Publicistika   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   Názory   Počasí   FACEBOOK   Sportovní odkazy

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 

www.prachatickonews.cz - Zprávy

 Dobrá zpráva: Voda už by neměla výrazně zdražovat

 PRACHATICE - 2. února 2012 - 16:41 - Vodné a stočné v Prachaticích už by příští rok nemělo výrazně zdražovat. Letos je cena kolem osmdesáti korun a příští rok některé odhady počítaly s nárůstem až přes devadesát korun, kvůli tomu, že po odchodu Madety klesne ve městě o čtvrtinu spotřeba vody.

 Text: Tomáš Přibyl

Akce slev. Co jsme připravili?  

   V koncesním řízení na nového provozovatele vodohospodářské soustavy, s kterým chce město podepsat smlouvu od příštího roku, ale nejnižší nabídka počítá s jednosložkovou cenou vodného a stočného pro příští rok 81,2 Kč.

   Do koncesního řízení se přihlásily tři firmy a nejnižší nabídku předložil dosavadní provozovatel firma ČEVAK. Jeho nabídka byla dokonce nižší, než odhad ceny, kdyby vodohospodářskou soustavu provozovaly městské Technické služby. Nejvyšší nabídka byla 96,55 Kč za metr krychlový.

   V polovině února by se měla sejít městská pracovní skupina, která provozování vodohospodářského majetku řešila, pak projedná výsledek koncesního řízení rada a zastupitelstvo, které by mělo do konce března rozhodnout o vítězi.

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368

 

TOPlist

 

Více...

Více...

 
Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena
Redakce - Reklama