Hlavní strana
 

Zprávy - Kriminalita - Publicistika - Kultura - Fotoreportáže - Pozvánky - Inzerce - Názory - Počasí - FACEBOOK - FOTBAL - HOKEJ - SKI KLUB

 
Chcete vědět více? Stačí kliknout.

www.foto-show.cz

www.alarmyvelek.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

 

www.prachatickonews.cz - Zprávy

 Moderní kampaň: Web, facebook, klip i ankety

 PRACHATICE - 22. září 2010 - 9:19 - Prostředky moderní volební kampaně už dorazily i do Prachatic. Klasické meetingy, reklama v mediích a letáky do schránek už nestačí a přichází na řadu i moderní prostředky, které podle řady politologů sehrály významnou roli i v nedávných parlamentních volbách. 

 Text: Tomáš Přibyl 

Akce slev. Co jsme připravili?   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   V Prachaticích jsou průkopníky v používání moderních elektronických prostředků sdružení Pro Prachatice a ODS. Mají vlastní webové stránky www.proprachatice.cz a www.odsprachatice.cz. Jak Pro Prachatice, které zveřejnilo program v Prachaticích jako první, tak i ODS, mají na svých stránkách ankety, do kterých se zapojily už stovky voličů. Obě tyto kandidátky jsou také na sociální síti facebook, která je jedním z největších internetových fenoménů poslední doby. 

   Pro Prachatice na svých stránkách také připravilo chatování a nově zveřejnilo svůj předvolební videoklip, který umístilo i na stránky YouTube. 

   Na facebooku je možné najít i stránky nejžhavějších favoritů voleb do senátu na Prachaticku, Českokrumlovsku a části Budějovicka - Tomáše Jirsy za ODS, bývalého premiéra a eurokomisaře Vladimíra Špidly za ČSSD a Zdeňka Troupa za TOP 09. Tito tři kandidáti mají také vlastní webové stránky. 

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368

 

 

www.paintballsumava.cz

Více...

Více...

 
Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2010, Všechna práva vyhrazena
Redakce - Reklama