Hlavní strana
 

Zprávy - Kriminalita - Publicistika - Kultura - Fotoreportáže - Pozvánky - Inzerce - Názory - Počasí - FACEBOOK - FOTBAL - HOKEJ - SKI KLUB

 
Chcete vědět více? Stačí kliknout.

www.foto-show.cz

www.alarmyvelek.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

 

www.prachatickonews.cz - Zprávy

 Volební kampaň čeká velká novinka: Chat

 PRACHATICE - 13. září 2010 - 9:14 - Volební kampaň v Prachaticích čeká zatím nevídaná novinka. Naplno se do ní zapojí internet. Sdružení Pro Prachatice totiž pro voliče připravilo na svých stránkách chat na téma školství a sociálních služeb ve městě. 

 Text: Tomáš Přibyl 

Akce slev. Co jsme připravili?   Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Na internetových stránkách www.proprachatice.cz se bude chatovat ve čtvrtek 16. září od jednadvaceti hodin. "Jelikož deklarujeme v našem volebním programu, který jsme zveřejnili jako první kandidátka, komunikující a otevřené vedení města, nabízíme našim spoluobčanům online diskusi na téma sociálních služeb a školství ve městě," uvedla Andrea Tajanovská, dvojka na kandidátní listině PRO Prachatice s tím, že jednadvacátá hodina je nejčastější dobou, kdy na stránky sdružení přichází nejvíce lidí. 

   Sdružení přitom plánuje chatování i o dalších tématech. "Chat bereme jako další nástroj komunikace s občany - uvidíme, zda se uchytí či nikoliv," dodal lídr sdružení Robert Zeman. 

   "PRO Prachatice se hlásí v sociální oblasti například k zachování optimální sítě sociálních služeb, pokračování v již započatém komunitním plánování sociálních služeb, spolupráci s místními organizacemi a spoluobčany na utváření občanské společnost a čerpání finančních prostředků z národních a nadnárodních zdrojů na rozvoj sociálních služeb," řekla Andrea Tajanovská. 

   Ve školství má sdružení v programu zachování tří základních škol nebo samostatný odbor městského úřadu pro školství. "V oblasti školství kandidáti PRO Prachatice deklarují podporu a rozvoj učňovského školství, vytvoření funkční školské komise, aktivní potírání kriminality a záškoláctví a prevenci nežádoucích společenských jevů," dodal Robert Zeman.

   Na téma sociální služby a školství budou online diskutovat Andrea Tajanovská, ředitelka Institut vzdělávání Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, Michaela Veselá, ředitelka Farní charity v Prachaticích, Petra Sandanyová, ředitelka Soukromé SOŠ a SOU Prachatice, s. r. o., Jana Holá, pracovnice Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových a Júsuf Traore, předseda a výkonný ředitel občanského sdružení Portus Prachatice. 

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368

 

 

www.paintballsumava.cz

Více...

Více...

 
Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2010, Všechna práva vyhrazena
Redakce - Reklama