Hlavní strana.
 

Zprávy - Kriminalita - Publicistika - Kultura - Fotoreportáže - Pozvánky - Inzerce - Názory - Počasí - FACEBOOK - FOTBAL - HOKEJ

 
Chcete vědět více? Stačí kliknout.

www.foto-show.cz

www.alarmyvelek.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

 

www.prachatickonews.cz - Zprávy

  Kdo víc podpoří hospic, uvidí zpívat Karla Gotta

 PRACHATICE - 3. srpna 2010 - 8:27 - Rakouská charitativní nadace Grandmaster Consulting přišla s projektem, který podpoří prachatický hospic sv. Jana Neumanna. Zjednodušeně řečeno jde o to, že kdo dá hospicu větší finanční příspěvek, bude moct v září v Prachaticích na koncert Karla Gotta. Největší dárce pak čeká i galavečeře s českou pěveckou legendou. 

 Text: Tomáš Přibyl 

Akce slev. Co jsme připravili?     www.adrenalin-libin.cz

   Grandmaster Consulting před dvěma lety například organizovala charitativní akci s bývalým ruským šachovým mistrem světa Garry Kasparovem v Hluboké nad Vltavou, na kterou zavítal i prezident. Václav Klaus. Na počátku tohoto projektu stál senátor a starosta Hluboké Tomáš Jirsa. Ten nadaci přivedl i na nápad podpořit prachatický hospic. 

   Poděkováním sponzorům za příspěvek bude pozvánka na soukromý prachatický koncert Karla Gotta, který se uskuteční 14. září. Maximálně se ho bude moct zúčastnit 250 pozvaných hostů a dárci také navštíví hospic. Třicet pozvaných pak dostane možnost setkat se s Karlem Gottem i na galavečeři. "Na večeři pozveme ty, kteří poskytnou významný příspěvek, neboť výsledná podpora hospice má být skutečně co možná nejvyšší," řekl prezident Grandmaster Consulting Michael Stöttinger. "Jsme za tuto podporu velmi vděční. Pro takové zařízení, jako je hospic, je vždy velice obtížné nalézt někoho, kdo by byl ochoten je finančně podpořit," uvedl ředitel hospicu Robert Huneš.

    Informace pro dárce poskytne za Grandmaster Consulting Štěpánka Nedvědová, snedvedo@email.cz, tel.: +420 733 380 505.

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368