Hlavní strana.
 

Zprávy - Kriminalita - Publicistika - Kultura - Fotoreportáže - Pozvánky - Inzerce - Názory - Počasí - FACEBOOK - FOTBAL - HOKEJ

 
Chcete vědět více? Stačí kliknout.

www.foto-show.cz

www.alarmyvelek.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

 

www.prachatickonews.cz - Zprávy

  Pro Prachatice vede duo Zeman - Tajanovská

 PRACHATICE - 14. července 2010 - 19:12 - Nově vzniklé sdružení Pro Prachatice povede v říjnových komunálních volbách jako lídr Robert Zeman. Rozhodli o tom tajné primárky sdružení, od kterého se očekává, že výrazně zamíchá kartami ve volbách. 

 Text: Tomáš Přibyl 

Akce slev. Co jsme připravili?     Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Robert Zeman je jako lídr kandidátem sdružení na starostu. Druhé místo na kandidátce obsadila Andrea Tajanovská, která se tím stala kandidátkou na místostarostku. Záda jim na třetím místě kryje vedoucí prachatického kina a herec a moderátor Šumavského ochotnického spolku Kamil Štěpán. 

   Robert Zeman je bývalý prachatický místostarosta a radní a také bývalý neuvolněný radní Jihočeského kraje. V politice působil osm let od roku 1998. Z představených kandidátů na post starosty Prachatic, který opustí po volbách Jan Bauer, je Robert Zeman jedním ze dvou lidí, kteří už mají s vedením radnice zkušenosti. Druhým je místostarosta Martin Malý, který vede do komunálních voleb ODS. Robert Zeman, Martin Malý a Jan Klimeš za ČSSD budou patřit k nejvážnějším kandidátům na post starosty. 

   Andrea Tajanovská je rodačka ze Zlína. Prachatická veřejnost ji zná jako redaktoru Prachatického deníku nebo jako ředitelku oblastní kanceláře Jihočeské hospodářské komory. V posledních letech působí v oblasti poskytování sociálních služeb. Nejvíce se do povědomí veřejnosti zapsala jako jedna z těch, kteří se postavili proti záměru současné prachatické vládnoucí koalice rozdělit základní školu Zlatá stezka. Organizátorům protestů se tehdy podařilo získat proti záměru zhruba tři tisíce podpisů pod petici a svolat největší demonstraci v Prachaticích od roku 1989. 

   Kompletní pořadí kandidátky sdružení zveřejnilo na www.proprachatice.cz

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368