Hlavní strana.
 

Zprávy - Kriminalita - Publicistika - Kultura - Fotoreportáže - Pozvánky - Inzerce - Názory - Počasí - FACEBOOK - FOTBAL - HOKEJ

 
Chcete vědět více? Stačí kliknout.

www.foto-show.cz

www.alarmyvelek.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

 

www.prachatickonews.cz - Zprávy

  Pro Prachatice zveřejnilo volební program

 PRACHATICE - 12. července 2010 - 9:37 - Nové prachatické sdružení Pro Prachatice už zveřejnilo svůj volební program pro říjnové komunální volby. Sdružení přichází s řadou novinek. Chce například zřídit spolkový dům, přehodnotit stavbu supermarketu Tesco u Komerční banky nebo obnovit tradici zemědělských a řemeslných pravidelných trhů. 

 Text: Tomáš Přibyl 

Akce slev. Co jsme připravili?     Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Sdružení, které čekají v tomto týdnu primárky, kdy si zvolí pořadí kandidátů a svého lídra, zveřejnilo program na svém webu www.proprachatice.cz

   Jako jednu z hlavních věcí v něm uvádí vyrovnané hospodaření města. Prachatická radnice v posledních třech letech hospodaří se schodky, které kryje z rezervy. Ta se za poslední tři roky snížila o více než 50 milionů korun. 

   Sdružení chce také přehodnotit systém přidělování městských bytů a způsob, jakým se připravuje vysílání kabelové televize.

   K nejzásadnějším bodům programu patří velké změny ve výběrových řízeních - ty chce otevřít více firmám a jejich průběh dostat pod veřejnou kontrolu a to například veřejnými dražbami zakázek na internetu. 

   Pro Prachatice má v programu také záměr zachovat všechny tři základní školy a nezvyšovat daně a poplatky. 

   Velkou změnu chce sdružení prosazovat také v oblasti vodného, stočného, odpadů a tepla. Tyto záležitosti chce se správou bytů a komunálními službami sloučit do jedné organizace, kterou by provozovalo město. Také se chce více zaměřit na využívaní obnovitelných zdrojů energie a moderních technologií, tak aby se to mohlo projevit v koncové ceně služeb pro zákazníky. 

Máte informace stojící za zveřejnění? Nečekejte až zavoláme a ozvěte se nám sami.

Napište nám e-mail nebo volejte:

+420 724 576 434 a 

+420 607 640 368