Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Správa bytů jde s opravami na web a pod kontrolu veřejnosti

 PRACHATICE - 24. února 2015 - 10:42 - Městská správa domů a bytů spustila nový webový systém pro hlášení požadavků na opravy. Navíc na internetu jsou nově veškeré požadavky pod kontrolou zadavatele. Rychlost a systém zejména drobných oprav v městských bytech byl u správy domů jednou z nejkritizovanějších věcí.

 Text: Tomáš Přibyl 

   www.dre-kon.cz

   Formulář pro požadavky najdou nájemníci městských bytů na stránkách správy www.msdb.cz. Stránky se také dočkaly modernizace. Systém není určen jen pro žádosti o opravy, ale i pro jakékoli jiné žádosti. "Žádost bude v systému zaznamenána a žadatel si bude moci v následujících dnech sledovat, jak se jeho žádostí řeší. Kdy byla předána k řešení odborné firmě, termín provedení opravy dohodnutý mezi nájemcem a odbornou firmou a termín konečného vyřešení požadavku," uvedl jednatel Městské správy domů a bytů Jiří Vejvoda.

   Pracovníci správy také do systému zaznamenají žádosti, které přijdou písemně, po telefonu nebo ústně. I ty tak budou pod kontrolou. Vedení správy domů si od nového systému mimo jiné slinuje, se urychlí řešení oprav, případných nedostatků při nich a vyloučí se možnost, že by se na nějakou žádost zapomnělo.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist