Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Volarský bazén loni výrazně zvýšil meziročně návštěvnost

 VOLARY - 15. ledna 2015 - 10:25 - Plavecký bazén ve Volarech navštívilo za loňský rok přes dvacet tisíc návštěvníků a to je o sedm víc než rok před tím.

 Text a foto: Ladislav Beran 

   www.dre-kon.cz

O sezóně jsem si povídal s ředitelkou Sportovních zařízení města Volar Evou Dočekalovou. Jaké služby na plaveckém bazénu nabízíte?

Nabízíme zejména výcvik pro děti základních a mateřských škol z Volar a širokého okolí. Našich služeb využívají školy a mateřské školky od Čkyně, přes Vimperk, Horní Planou a Zbytiny - tedy ze všech koutů okresu uvedená místa jsou spády, z jejichž míst děti do Volar jezdí. Mezi zájmové aktivity patří aquaaerobick, to je speciální cvičení ve vodě pro širokou veřejnost, kterého využívají vesměs ženy, ale mohou jej využít sportovci i muži. Máme kroužek pro rodiče a děti a pro ně máme i speciální otužování a moc se jim to líbí. V sauně a páře nabízíme též zvláštní program jako společnou saunu a saunu pro rodiče s dětmi - zde jde o saunování při nižší teplotě a rovněž zde je velký zájem.

Jak získáváte turisty k návštěvě plaveckého bazénu?

Spolupracujeme s několika penziony ve Volarech, kde si mohou zakoupit permanentky do bazénu, dále o nás vědí lyžaři na sjezdovkách v okolí. Zejména lyžaři využívají saunu, kde regenerují a nabírají nové síly k dalšímu sportování. Těší nás, že několikrát za sezónu využiji služeb našeho bazénu amatérští, či mládežnické sportovní oddíly různých odvětví a navštěvují nás i profesionální sportovci včetně plavců České republiky, kteří k nám jezdí na soustředění. Není to tak dávno, kdy nás s mladými plavci navštívila i Iveta Hlaváčková. S návštěvností i za loňský rok jsme moc spokojeni. Snažíme se o kvalitní služby a také o vylepšení interiéru i exteriéru plaveckého bazénu. Velmi pomohlo zateplení a rekonstrukce plaveckého bazénu - hlavně co se týče úspor. Výhodou je, že máme solidní ceny a vyškolený personál.  

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist