Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Medik roku se bude vybírat letos v prachatické nemocnici

 PRACHATICE - 8. ledna 2015 - 10:47 - V prachatické nemocnici se letos na jaře uskuteční první ročník celostátní soutěže o titul Medik roku 2015. Určena je studentům medicíny od čtvrtého do šestého ročníku.

 Text: Tomáš Přibyl

   www.dre-kon.cz

   Soutěž připravuje kraj, holding jihočeských nemocnic a společnost HealthCare Institute. Medici budou hodnoceni v deseti různých disciplínách. "Své schopnosti si prakticky ověří při práci s moderními přístroji jako například s ultrazvukem, CT, videokolonoskopem a počítačem řízeným resuscitačním modelem. Vše pod dohledem našich lékařů, kteří jim předají své zkušenosti," vysvětlil ředitel nemocnice Michal Čarvaš. Soutěž bude mezinárodní, protože hlásit se mohou i studenti medicíny ze Slovenska.

   Nejlepší medici se mohou těšit i na nabídku práce z holdingu jihočeských nemocnic. "Jsme přesvědčeni, že akce napomůže snižování odchodů mladých lékařů do zahraničí a ukáže jim, že i menší, krajské nemocnice mohou nabídnout zajímavé pracovní prostředí, kvalitní zázemí a technologie, profesní růst a kvalitu pro pacienty," řekl předseda představenstva společnosti Jihočeské nemocnice Martin Bláha.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist