Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Vimperk by měli nově vést Jaroslava Martanová a Jiří Cais

 VIMPERK - 29. října 2014 - 9:33 - Vedoucí představitelka vítězného volebního uskupení SNK-Evropští demokraté Jaroslava Martanová nás mailem informovala dalším postupu povolebních vyjednávání ve Vimperku. Z druhého kola jednání podle jejích slov už vyplynulo konkrétní obsazení postů na vimperské radnici.

 Text: Zdeněk Přibyl

   www.dre-kon.cz  

   "SNK-ED vedla povolební vyjednávání se všemi uskupeními, která uspěla v komunálních volbách ve Vimperku. Výsledkem těchto jednání je návrh na obsazení rady města ve složení: starostka ing. Jaroslava Martanová, místostarosta ing. Jiří Cais, radní Stanislav Hlava, ing. Karel Hudeček a ing. Bohumil Petrášek," píše se v tiskové zprávě.

   Nová vimperská městská rada by tak měla mít zástupce čtyř stran, které tímto utvoří koalici: ze SNK-ED (Jaroslava Martanová a Karel Hudeček) a po jednom z ODS (Jiří Cais), KDU-ČSL (Stanislav Hlava) a Volby pro město (Bohumil Petrášek). Tuto variantu jsme v našem internetovém deníku už dříve označili jako pravostředou.

   V novém zastupitelstvu by měla tato koalice s celkem 9 mandáty těsnou většinu. Pokud vše potvrdí ustavující jednání  zastupitelstva, vznikla by opozice z Jihočechů 2012 (spoluvítěz voleb), Ano 2011, ČSSD a KSČM. Ustavující zasedání nového vimperského městského zastupitelstva se bude konat ve čtvrtek 6. listopadu.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...