Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 "Důležité je mít se rád," říká nositelka titulu MISS Prima křivky

 BLAŽEJOVICE - 17. září 2014 - 22:59 - Představuji vám Janu Stejkozovou z Blažejovic, která v sobotu 13. září proměnila toto nešťastné číslo ve svůj šťastný den, když v televizní soutěži vyhrála titul MISS Prima křivky portálu Krásná XL. Rozhodli o tom čtenáři hlasováním na internetu. Já mám to štěstí, že paní Janu osobně znám zejména ze Zbytin, a její aktivitu a vitalitu jí můžeme jen závidět. Krátce po jejím úspěchu jsem ji pro čtenáře PRACHATICKOnews.cz vyzpovídal.

 Připravil a fotografoval: Ladislav Beran

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

Můžete se našim čtenářů představit?

Přeji krásný den, jmenuji se Jana Stejkozová a narodila jsem se v Chrudimi. Když mi byl rok, přestěhovali jsme se do Záblatí, kde jsem žila 16 let. Tady jsem poznala svého nynějšího manžela, se kterým jsem letos oslavila 15. výročí svatby. Máme spolu tři zdravé, krásné kluky - nejstaršímu je 15 a ještě máme šestiletá dvojčata. Bydlíme v rodinném domku v Blažejovicích. Pracuji jako kadeřnice ve vlastním kadeřnickém studiu ve Volarech. Mezi mé koníčky patří má profese kadeřnice, hasičina, zpěv, tanec, zahradničení, pečení, zajímám se o módu.



Jak jste se k soutěži MISS Prima křivky dostala? Přihlásila jste se sama, nebo to byla rodina či někdo jiný? Kde se soutěž konala a pro koho je určena?

Soutěž, která se dříve jmenovala Miss Full Of Beauty a nyní Miss Prima křivky, jsem sledovala již vloni a potajmu záviděla kráskám, které se jí účastnily.Tato soutěž je určena všem ženám, které jsou spokojeny samy se sebou a mají zdravé sebevědomí. Hledá se v ní nejkrásnější a nejcharismatičtější žena slovanských tvarů. Nad skleničkou dobrého vína, s tehdy ne právě jásavou náladou mi připadlo jako ten nejlepší nápad se do soutěže přihlásit. Tehdy jsem chtěla dokázat svému muži a hlavně sama sobě, že na to mám. Chvilku jsem váhala, ale nakonec přihlášku odeslala.

Ani mne nenapadlo, že se mi někdo ozve, a tak když mi přišel asi po měsíci e-mail, že se mám dostavit na casting do Prahy, rozklepala se mi kolena. Nejdřív jsem si řekla, že nikam nepojedu, že se nebudu nikde ztrapňovat. Potom už to bylo jen na mé mamince a mém synovi, kteří mne neustále prosili a "vydírali" čím jen mohli. V den, kdy se konal casting v Praze, měl můj syn Vašík 15. narozeniny a prosil mne, že nic jiného ode mne nechce, jen ať jedu, že pojede se mnou. No a maminka mi zase za odměnu, když pojedu, slíbila britskou kočku, kterou jsem si dlouho přála. To už jsem nemohla odmítnout a zklamat je (smích).

Koho jste měla v Praze na finále sebou, jak fandili a jak cenu přijal manžel a děti? Co doma v Blažejovicích a co na to Zbytinské Baby?

Koho jsem měla na finále sebou? To by byl dlouhý seznam... V první řadě se mnou byla kapela Václava Smolíka Šumavští Šumaři, která mne doprovázela při volné disciplíně. Zpívala jsem ve zbytinském kroji "Ty Zbytinský luka". Dále mi přijel autobus plný mých přátel, rodiny. Zbytinské Baby mne dokonce podpořily tím, že přijely v krojích. Celkem jsem tedy měla v hledišti divadla Hybernia asi 42 lidí ze Šumavy. Musím podotknout, že udělali výbornou atmosféru nám všem. Byl to nezapomenutelný večer. Když Petr Vacek, který večer moderoval, vyhlásil mé jméno, jako výherkyně titulu MISS Prima křivky portálu Kráska XL 2014, pohltila mne následná obrovská vlna skandování, jásotu a potlesku.

Nádherný pocit je vědět, že stojíte mezi svými. Jak oslavovali mé vítězství, vím jen z doslechu a už se nemohu dočkat, až si v pátek sedneme v místní hospůdce a společně popovídáme a konečně oslavíme mou korunku. Můj syn vše sledoval společně s mou sestrou a maminkou a byl na mne prý moc hrdý. Prý to věděl, že vyhraji. Manžel s námi sice nebyl, ale přijel v noci pro nás, a když mne viděl vycházet z divadla se šerpou a korunkou na hlavě, ověšenou květinami, oči se mu rozsvítily a byl pyšný a rozhodně naměkko. Prohlédl si na internetu fotky, naslouchal mému vyprávění a už se těší na záznam večera na webu prima tv online. Co ho však asi nejvíce těší je, že už je konec a já se zase budu věnovat rodině...

Vím, že máte pestrou škálu zájmů, mezi nimiž nechybí ani péče a poradenství ženám v kosmetice, líčení a ještě řada dalších věcí...

Ano, máte dobré informace. Jako kadeřnice se musím neustále rozvíjet, takže absolvuji různá kadeřnická školení. Rovněž jsem se stala nezávislou kosmetickou poradkyní Mary Kay, kde radím ženám, ale i mužům, jak správně pečovat o pleť a své tělo. Nyní mne čeká i vizážistický kurz, abych měla vše zpečetěné certifikátem.



Můžete nám říci, jakého ocenění se vám vlastně dostalo a co pro vás znamená?

Vyhrála jsem titul MISS Prima křivky portálu Krásná XL, o kterém rozhodli lidé svým hlasováním na internetu. Jako ceny jsem získala Voucher na estetické ošetření dle vlastního výběru v Aurum Aesthetic Clinic v hodnotě 3 000 korun, dárkovou taštičku Chartage, plavky Fantasy Italia v hodnotě 2 000 korun šité na míru, půlroční VIP 25procentní slevu ve všech buticích Big and Beautiful a voucher v hodnotě 7 000 korun na služby studia Top Fit!

Toto ocenění pro mne znamená opravdu mnoho. Však si mne zvolil lid sám, a to ať už proto, že mne znali lidé osobně, či jsem jim byla jinak sympatická podle fotografií, rozhovorů a článků o mé osobě. Nejvíc jsem šťastná proto, že jsem se opravdu ujistila, že není důležité jak je či není kdo krásný, štíhlý, tlustý, ušatý, chlupatý a já nevím jaký ještě. Důležité je to, jestli se má člověk rád a je spokojený sám se sebou. Pokud tomu tak není, je na čase s tím něco dělat! Každý jsme krásný, a když si budeme víc věřit, dokážeme i nemožné. Však ta největší krása je očím neviditelná.

Co byste doporučila současným ženám?

Hlavně buďte samy sebou a mějte se rády! Má-li s vámi někdo problém, není to váš problém. Tady se mi líbí myšlenka Haliny Pawlowské: "Nemilujte debila, co vám kouká na kila!" 

Vaříte ráda a pokud ano, tak jaká je vaše specialitka?

Jejejej... Vařívala jsem ráda, ale jelikož mám pětičlennou rodinu, vařím téměř denně teplá jídla, tudíž to nadšení z vaření již tolik nesdílím. U nás si všichni potrpí na domácí knedlíky a smetanové omáčky. Takže asi bych vás pozvala na králíka na tymiánu s kynutým knedlíkem, polévku s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi a jako moučník výborný borůvkový koláč. Myslím, že vařím celkem dobře. Ale hlavně k nám nechoďte na zvěřinu, s tou se v hrncích příliš nekamarádím.

Blažejovice jsou šumavskou obcí, máte zde nějaké kouzelné místo, které byste doporučila k návštěvě?

Tak to bude asi kámen úrazu. Nějak nevyhledávám rušná a turisty navštěvovaná místa. Mám ráda Šumavu a miluji procházky lesem, kolem řeky Blanice, procházky na zříceninu hradu Hus, ale nejvíce mne asi uchvátila Modrava a řeka Vydra.

Co vás nyní po tomto úspěchu čeká? A co pro vás korunka, kterou jste získala, znamená?

Touto korunkou jsem si splnila jeden velký sen, o kterém si troufám říci, že ho sní každá holčička, možná i žena. Jsem opravdu vděčná za příležitost, kterou mi tato soutěž dala. Naučila jsem se novým věcem, poznala nové lidi, zjistila, jak dobré přátele kolem sebe mám. Rovněž jsem ale pochopila, že práce v modelingu není žádná legrace, ale je to tvrdá dřina a člověk musí proto leccos obětovat. Byla bych velmi ráda, kdyby teď každá žena, co čte tento článek a sleduje můj příběh, a ne jen žena, ale opravdu každý, aby si uvědomil, že není těžké dosáhnout svých cílů. Nejsou tak daleko, jak si myslíme. Stačí jen věřit a jít za svým snem.

Já jsem teď šťastná, že jsem to dokázala a hlavně, že to se mnou manžel vydržel a nehodil mne tak říkajíc přes palubu. Tento půlrok byl dost náročný na čas a rodinu jsem dost odbývala. Teď jim chci vše vynahradit.

Co mne čeká s titulem který jsem vyhrála, zatím nevím. Mělo by proběhnout nejspíš nějaké focení, pár článků o mně. Vše se jistě včas dozvím, ale teď si chci udělat čas jen pro své děti a manžela. Dlužím to své rodině a ta je a bude pro mne na prvním místě.

Děkuji za váš zájem, čtenářům za hlasy, které mi posílali a za jejich velkou podporu. Bez nich bych ten titul nezískala. Patří vám všem velké Díky!

Děkujeme za rozhovor, přejeme mnoho štěstí a užívejte si úspěch plnými doušky!

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...