Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Radnice hledá majitele čtyřkolek na zimní údržbu chodníků

 PRACHATICE - 11. září 2014 - 7:28 - Prachatická radnice hledá majitele čtyřkolek, kteří by měli zájem se s radlicí zapojit do zimní údržby komunikací ve městě. Konkrétně do pluhování chodníků.

 Text: Tomáš Přibyl

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   "Finanční odměna se pohybuje v úrovni cca 300 Kč/hod. práce. Případné zájemce žádáme o kontaktování přímo pana jednatele Technických služeb Prachatice Rostislava Eichnera na eichner@tsprachatice.cz nebo telelefonu 388 318 736 do konce září," uvedl místostarosta Robert Zeman.

   Dva řidiči čtyřkolek byli součástí plánu zimní údržby komunikací v Prachaticích od roku 2011. Tehdy se sami městu nabídli a to se rozhodlo je vyzkoušet. Po dobrých zkušenostech pak v plánu už zůstali a podíleli se na odklízení sněhu z chodníků na trase od ulice Zlatá stezka přes bývalá kasárna až na panelové sídliště.

   Jeden z majitelů čtyřkolek se ale nyní odstěhoval a druhému už nedovoluje pracovat na zimní údržbě časové vytížení. Kvůli dobrým zkušenostem s nimi se město rozhodlo hledat nové majitele čtyřkolek.

   Ve službě byla každý týden jedna čtyřkolka - střídaly se po týdnu. V případě větší sněhové kalamity byly připraveny vyjet obě. Technické služby měly s majiteli uzavřeny smlouvy jako s jinými firmami, které se na zimní údržbě Prachatic podílí.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...