Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 Prachatice přišly s anketou na hlavního hosta příštích slavností

 PRACHATICE - 25. července 2014 - 10:30 - Každý rok se lidé v Prachaticích ptají před tradičními červnovými Slavnostmi Zlaté stezky - kdo přijede? A protože právě začaly přípravy na jejich jubilejní XXV. ročník v příštím roce, obrátila se prachatická radnice na občany se žádostí o konzultaci, kdo by mohl být jejich hostem - hlavním interpretem. Radnice předkládá své návrhy a zároveň umožňuje lidem přijít s vlastními nápady.

 Text: Zdeněk Přibyl 

Reklama u nás se vyplatí. Více...   www.dre-kon.cz

   Pod nabídkou města k zamyšlení, hlasování formou ankety nebo předložení vlastních návrhů jsou podepsáni místostarosta Prachatic Robert Zeman a pověřená vedoucí odboru kultury prachatické radnice Jiřina Dolejšková.

   Anketa je přístupná na webových stránkách Prachatic a zapojit se do ní můžete až do konce srpna. Pak bude vyhodnocena a s výsledky seznámena veřejnost. Radnice zatím nabízí kapely a interprety Kryštof, Divokej Bill, Tomáš Klus, Verona, Gabriela Gunčíková a J.A.R. Na městském webu uvidíte i aktuální stav hlasování.

   Pokud si z dosavadní nabídky nevyberete a máte svůj vlastní nápad na interpreta či skupinu, kteří bude ozdobou jubilejních Slavností solné Zlaté stezky, neváhejte ho sdělit radnici na e-mail anketa@mupt.cz. Ta ho může zařadit do ankety k posouzení zájmu veřejnosti.

   "Anketa je ze své podstaty pouze informativní nástroj pro Město Prachatice. Nelze ji brát jako závaznou, protože o konečném výběru interpreta rozhodují nejen finanční možnosti města, ale také organizační a technické požadavky či parametry účinkujících a města Prachatice, které musí být nakonec všechny souhlasně naplněny," uvádějí Robert Zeman a Jiřina Dolejšková.

   Jak dál vysvětlují, je pro ně nicméně anketa velmi důležitým vodítkem k tomu, jak nejlépe dospět k výběru interpreta, který bude mít podporu co nejširší prachatické veřejnosti. "Vždyť Slavnosti jsou především svátkem nás, Prachatičanů. Tedy nosné téma 25. ročníku by mohlo být: Pojďme se všichni jenom bavit," dodávají.

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...