Zprávy  Krimi  Od čtenářů  Kultura  Foto  Inzerce  Názory  Počasí  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

www.foto-show.cz

Více...

Více...

 OBRAZEM: První charitativní bazar vynesl přes 13 000 korun

 VIMPERK - 4. prosince 2012 - 9:56 - V sobotu 1. prosince se uskutečnil první charitativní bazar pořádaný Občanským sdružením Stanislavy Chumanové v bývalé prodejně oděvů v Rožmberské ulici.

 Z redakční pošty: Občanské sdružení Stanislavy Chumanové

  

   Celkový výtěžek z prodeje činil 13 180 korun a bude použit na financování parku pro seniory ve Sklářské ulici. Bazar proběhl v příjemné vánoční atmosféře, nechybělo ani malé občerstvení a velké díky patří všem, kteří se na organizování podíleli.



   Zejména bychom chtěli poděkovat Marcele Budínské, která nám bezplatně poskytla prostory v Rožmberské ulici a také děkujeme České poště, MěKS Vimperk, www.vimperk.eu a www.prachatickonews.cz za propagaci.

   Tímto děkujeme také všem občanům, kteří nám přispěli nejen přineseným zbožím, tak i jeho nákupem či finančním příspěvkem. Akci hodnotíme jako velmi zdařilou, předčila naše očekávání a pro velký zájem ji jistě budeme v budoucnu opakovat.

   Závěrem bychom chtěli jménem všech členů našeho sdružení a jejich příznivců popřát všem krásné prožití vánočních svátků, hodně zdraví a pohody a doufáme, že nám zachováte přízeň i v novém roce. 

 
 

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2005 až 2012, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...