Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Žijte, hrajte si, tvořte, učte se i relaxujte jeden na jednoho

PRACHATICE - 21/2 2021 - 18:58 – Prachatický KreBul přišel s bezvadným nápadem jak udělat akci pro veřejnost a dodržet při tom všechny nařízení.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Člověk jako bytostně vztahová a tvořící bytost nemůže žít bez kultury a potkávání. Vládní restrikce ale lidem tuto možnost berou a tak prachatický KreBul přišel s nápadem, jak dodržet hygienická opatření a současně žít. Jeho nápad dostal název Hodinky s KreBulem.

Je to vlastně velmi jednoduché – hodinky jsou postaveny na individuálním setkávání, které je dovoleno. Určeny jsou pro všechny od šesti do sta let a nabízí celou řadu aktivit od hraní si, učení i tvoření. Chybět nebude třeba ani relaxace, výroba origami nebo hodinka s kávou.

„Protože se na nás stále častěji obracejí naši návštěvníci s dotazem, kdy konečně budou moci opět přijít k nám na Zlatou stezku 145, tedy do domu Křižovatka u parku, připravili jsme individuální aktivity. Každý si může vybrat z nabízených témat, telefonicky si domluvit termín a přesnou hodinu, kdy se mu zcela individuálně bude věnovat někdo z pracovníků. A to za dodržení všech hygienických pravidel, abychom se ochránili vzájemně,“ vysvětlil ředitel KreBulu Zdeněk Krejsa.

Rezervace jsou možné na telefonu 388 424 196, kde si domluvíte den a hodinu. Hodinky se budou realizovat od pondělí do pátku v časech od 10:00 do 12:00 hodin a od 14:00 do 16:00 hodin. Aktivity budou probíhat v prostorách KreBul, Zlatá stezka 145, Prachatice (zadní vchod do budovy přes mezigenerační zahradu). Na akce bude vpuštěna vždy jen konkrétní osoba, která má rezervovaný svůj den a čas s pracovníkem KreBulu.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena