Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Téměř osm let hledaný muž je stále pohřešován. Znáte ho?

PRACHATICKO - 19/2 2021 - 10:36 – Téměř osmileté pátrání po muži z Milovic prachatičtí kriminalisté nevzdávají a žádají veřejnost znovu o pomoc.

      

   Text: LUKÁŠ KARBULKA, foto Policie ČR  

  

Prachatičtí kriminalisté ani po osmi letech nezanechali pátrání po pohřešovaném čtyřiačtyřicetiletém Josefovi Nevrlém z Milovic. „Pohřešovaný byl naposledy viděn svou sestrou v lednu 2001 v Milovicích. Od té doby se nikomu z rodiny neozval a ani ho nikdo z rodiny neviděl,“ uvedla Martina Joklová, prachatická policejní mluvčí. Pátrání po muži vyhlásili policisté před osmi lety 16. dubna 2013 a nyní se s pátráním opět připomínají.

Hledaný muž měří zhruba sto osmdesát centimetrů, má střední postavu, modré oči a krátké rovné hnědé vlasy. „Informace o pohřešovaném muži od vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446. Děkujeme,“ dodala Martina Joklová.

Další informace o pohřešovaném muži naleznete na https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=17420416130206. Po odvolání pátrání bude odkaz neaktivní.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena