Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Hledá se konec pohádkového příběhu od netolické Paní Zimy

PRACHATICKO – 9. prosince 2019 – 12:50 – Jeden z balónků s přáním pro Ježíška vypuštěných na netolické Paní Zimě doletěl až do Rakouska. A jeho nálezce chce teď přání splnit.

      

   Text: KATEŘINA PŘIBYLOVÁ

  

   V neděli 24. listopadu vypouštěly děti na netolické Paní Zimě balónky s přáním Ježíškovi. Připraveno tu bylo kolem tisícovky balónků. A jeden z nich se našel až v Rakousku a jeho nálezce se spojil s netolickými organizátory příjezdu Paní Zimy. „Osoba, které balónek přiletěl, mě kontaktovala a ráda by darovala to, co je na lístečku napsáno,“ uvedla pro PRACHATICKOnews.cz hlavní organizátorka příjezdu Václava Janota Vaníčková.

   Hledá se tedy dítě – nejspíše chlapec, který byl na netolickém příjezdu Paní Zimy v neděli 24. listopadu a napsal si o ovládací……… Ten pravý odesilatel balónku už bude vědět, o co si napsal. „Budu vděčná, kdyby se nám podařilo chlapečka najít. A nejen já, ale i chlapec, protože ho čeká od nálezce balónku jeho vysněný dárek,“ dodala Václava Janota Vaníčková. Kontaktovat je možné ji na telefonu 777 174 500.

Text na lístečku byl obtažen červenou barvou, byl napsán tužkou a ta nebyla na fotce vidět. Poznáte rukopis nebo přání svého dítěte? 

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

PRACHATICKOnews.cz

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Copyright: PRACHATICKOnews.cz, Všechna práva vyhrazena