Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Vimperská tiskárna S-Tisk mění majitele. Přebírá ji INPRESS

VIMPERK - 2/2 2021 - 12:16 – Vimperská tiskárna S-Tisk a českobudějovická firma INPRESS dnes vydaly společné prohlášení o prodeji a koupi.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Vimperskou tiskárnu S-Tisk budoval třicet let podnikatel Ladislav Štěrba. Nyní oznámil, že ji prodal progresivní firmě INPRESS z Českých Budějovic. Ta tu chce rozšířit výrobu i portfolio zdejších výrobků a spolupracovat s městem i zdejšími zájmovými spolky a společně více připomenout zdejší tradici knihtisku.

„Přebíráme veškeré obchodní a výrobní aktivity S-tisku, provoz bude pokračovat ve stávající hale se současnými zaměstnanci. Vážíme si lidí, kteří chtějí a umí pracovat. Zaměstnanci S-tisku, kteří mají zájem, u nás zůstávají a my jsme za ně rádi! Určitě ale budeme potřebovat nové síly, tedy budoucí parťáky. Momentálně již investujeme do modernizace strojového vybavení tak, aby byla práce na nich rychlejší a efektivnějsí,“ uvedl spolumajitel INPRESS Vladislav Nadberežný.

Otec a syn Nadberežní, kteří S-Tistk přebírají.

Ladislav Štěrba zdůvodnil ukončení aktivit svým důchodovým věkem. „Jsem rád, že jsem se dohodl právě s INPRESSem, který má skvělou odbornou historii, obchodní úspěchy a bude v tradici S-Tisku pokračovat. Je jisté, že firma se bude dále rozvíjet,“ řekl.  

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena