Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  OBRAZEM: Svoje první vysvědčení dostali prvňáci i ve Zbytinách

ZBYTINY - 29/1 2021 - 11:17 – Alespoň prvňáci a druháci mohou v covidové panice chodit do školy a včera prvňáci dostávali své první vysvědčení.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto: LADISLAV BERAN

  

Vybrali jsme a navštívili s fotoaparátem zbytinskou základní školu, jako zástupce základních škol, které mohou praktikovat školní výuku alespoň pro své první a druhé ročníky. Ostatní žáci základních škol a studenti středních škol jsou odkázáni na online vyučování, které ale nabízí jen značně omezené možnosti vzdělávání. Na ročnících, které nemohou chodit do školy, se tak podle odborníků negativně projeví to, jak kvalita vzdělání ovlivňuje délku života.

Prvňáci a druháci ale zatím mají štěstí a zbytinští prvňáčci dostali včera vysvědčení od své ředitelky Petry Staňkové. Pro samé jedničky a slovní hodnocení si jich přišlo pět. Nela, Maruška, Leontýnka, Kryštof a Fanda byli všichni moc spokojeni. Do školy totiž chodí rádi a od paní ředitelky se navíc dočkali poděkování za to, jak se do školy připravovali.

Dnes mají školáci na Prachaticku pololetní prázdniny, příští týden se budou opět učit a pak je čeká týden volna o jarních prázdninách.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena