Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  V domech s pečovatelskou službou všichni zájemci oočkováni

PRACHATICE - 20/1 2021 - 10:50 – První vakcinací proti covidu už prošli v prachatických domech s pečovatelskou službou všichni, kdo o to měli zájem.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL, foto poskytl PS Prachatice  

  

V prachatických domech s pečovatelskou službou Na Sadech a Skalka prošlo očkováním proti covidu zhruba padesát jejich klientů, kteří o to měli zájem. Při zajištění jejich rychlého očkování spojilo síly několik organizací počínaje Jihočeským krajem a konče prachatickou nemocnicí. "Také se to podařilo díky velmi dobré spolupráci MUDr. Ivy Bendové, Oblastní charity Vimperk, všech pečovatelek v obou domech, odboru sociálních věcí městského úřadu a stálé pracovní skupině krizového štábu města," uvedla Hana Rabenhauptová z prachatické radnice.

Očkování okomentovala jedna z obyvatelek domu s pečovatelskou službou Skalka paní Marie. „Jsme rádi, že nám město zajistilo s našimi pečovatelkami, krajem a nemocnicí očkování. Nemusíme nikam chodit, registrovat se. Snažili jsme se dopředu poradit s naším lékařem. Kdo chtěl, byl oočkován. Vše se zvládlo a nikdo v den po očkování neměl žádné vedlejší známky bolesti. Pokud mohu za sebe, tak děkuji vám všem,“ řekla.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena