Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Policie řeší fyzické napadení a zranění kvůli covidovým zákazům

VOLARY - 18/1 2021 - 13:31 – Ve Volarech se v pátek zřejmě odehrálo fyzické a slovní napadání kvůli porušování vládních restrikcí. Jeden člověk pak vyhledal lékaře.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

Incident se měl odehrát v pátek večer před půl desátou večerní. Redakci prachatickoNEWS.CZ na něj upozornil muž, který tvrdil, že o něm má informace od napadeného muže. Policie věc zatím řeší jako přestupek proti občanskému soužití a oficiální informace jsou zatím velmi kusé. „Součástí šetření je slovní a fyzické napadení mezi nejméně dvěma muži a možné porušování vládních opatření, souvisejících s popíjením alkoholu u několika osob ve venkovních prostorách po jednadvacáté hodině,“ uvedla prachatická policejní mluvčí Martina Joklová.  

Podle našich informací měl lidi popíjející alkohol a porušující vládní opatření upozornit na nevhodnost jejich chování kolemjdoucí muž. A údajně mělo dojít při následné hádce i na hrozbu nožem. Policie potvrdila, že jeden z mužů po incidentu vyhledal lékaře, ale napadení nožem potvrzeno policisté nemají. „Během šetření budou policisté dále zjišťovat, zda nemohlo dojít k naplnění skutkové podstaty trestného činu, například výtržnictví,“ dodala mluvčí.  

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena