Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Dům dětí připravil procházkovou soutěž na nudné covidové dny

PRACHATICE - 15/1 2021 - 9:40 – Prachatický dům dětí a mládeže připravil pro rodiče a děti malou procházkovou soutěž. Začíná dnes a potrvá tři týdny.

      

   Text: TOMÁŠ PŘIBYL 

  

V době zrušení prakticky veškerých veřejných aktivit přichází DDM Prachatice s nápadem na hru pro rodiny, při které nebudou nijak porušovány vládní zákazy a která může pomoct odbourávat ponorkovou nemoc z lockdownu.

„Vážení rodiče a milé děti, máme pro vás připravenou malou procházkovou soutěž, ve které budete mít za úkol najít, možná i vyfotit, vyluštit a poslat uvedená místa, která se nachází na území města Prachatic,“ vysvětlila Renata Jandová z DDM Prachatice.

Počínaje dneškem bude každý pátek na stránkách domu dětí www.ddm-prachatice.cz zveřejněno zadání úkolu. Výsledky pak bude možné posílat na dvě emailové adresy marcela.vitoulova@ddm-prachatice.cz nebo renata.jandova@ddm-prachatice.cz. Odpovědi posílejte vždy nejpozději do následujícího úterý. „Každý úspěšný řešitel bude na konci soutěže vyrozuměn mailem a získá malou odměnu,“ dodala Renata Jandová.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena