Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
Ilustrační foto. Finanční správa.   FÚ PRACHATICE: Změna úředních hodin na finančních úřadech

PRACHATICE - 13/1 2021 - 16:08 – Pracoviště Finanční správy mění otevírací dobu. Nově budou podatelny finančních úřadů otevřeny ve středu také odpoledne.

      

   Z REDAKČNÍ POŠTY: Josef Novák, Finanční úřad pro Jihočeský kraj, Územní pracoviště v Prachaticích  

  

Vzhledem k vyhlášeným vládním opatřením souvisejícím s výskytem koronaviru SARS CoV-2 je, jak známo, omezená také dostupnost pracovišť Finanční správy. Tato omezení platí, bohužel, i nadále. Podatelny finančních úřadů budou přinejmenším do konce ledna dostupné pouze v pondělí a ve středu. V pondělí, stejně jako doposud, od 8:00 do 13:00 hodin.

Ve středu však budou podatelny finančních úřadů nově otevřeny od 12:00 do 17:00 hodin. Touto změnou vychází Finanční správa vstříc těm občanům, pro které je snazší vyřídit potřebné záležitosti na úřadě osobně v odpoledních hodinách.

Současně Finanční správa veřejnosti i nadále doporučuje, aby na nezbytné minimum omezila osobní návštěvy na úřadech, komunikovala se správcem daně pokud možno prostřednictvím elektronické formy komunikace a své dotazy (v této době najmě dotazy týkající se daně z nemovitých věcí) prvotně řešila telefonicky.

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena