Zprávy - Foto - Inzerce - reklama/redakce  

 
  Farmářský obchod je tu pro vás s kvalitními moukami a chlebem

PRACHATICE - placená inzerce – Kvalitní špaldové a bezlepkové mouky nebo čerstvý kváskový chléb. I to je nabídka prachatického farmářského obchodu.

      

   Farmářský obchod Prachatice, @farmarskyobchodpt  

  

Obchod sídlící v prachatické Dolní bráně a vedený Martinem Patrasem nabízí lokální a zdravé potraviny a k tomu patří i široká nabídka mouky. Té špaldové obchod nabízí několik druhů. „Mouka provází lidstvo odpradávna. Pšenice je rostlina, kterou lidstvo využívá a šlechtí po tisíce let. Dnes se lidé vracejí ke starším odrůdám pšenice, jako je špalda. Tyto odrůdy obsahují více prospěšných látek,“ vysvětlil Martin Patras.

Tím ale nabídka mouky a dalšího sortimentu nekončí. Obchod prodává i širokou paletu bezlepkových mouk, jako je třeba cizrnová, kukuřičná nebo mandlová. „Pro vaše domácí pečení nabízíme také živý žitný kvásek. Čerstvý kváskový chléb zakoupíte ve Farmáři každý čtvrtek. Kromě toho si můžete objednat bezlepkový chléb čerstvě upečený ze speciální mouky,“ dodal Martin Patras.

Farmářský obchod Prachatice, Dolní brána 21 @farmarskyobchodpt

Po - Pá 7:00 - 17:00 a So 9:00 - 11:30

731 059 248

farmarskyobchodpt@seznam.cz

Přidejte se k nám na facebooku a budete mít čerstvé zprávy o našich nabídkách a novinkách www.facebook.com/farmarskyobchodpt

 
 

ZPRÁVY

 
     
 

prachatickoNEWS.CZ

Husova 68, 383 01

redakce@prachatickonews.cz

TOPlist

 

 

 

 

 

 
 

Od roku 2005, Vydavatel a redakce prachatickoNEWS.CZ, Všeobecné smluvní podmínky, Všechna práva vyhrazena